Valtter Kari

Valtter Kari

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n (SNKK) järjestämän Vuoden Nuori Johtaja 2008 -kilpailun voittaja on Pöyry CM Oy:n toimitusjohtaja Valtter Kari (39). Kilpailun tuomaristo kiinnitti huomiota Karin tehtävänkuvaan 350 alaisen johtajana kansainvälisessä asiantuntijayrityksessä.

– Valtter Kari on lyhyessä ajassa uudistanut merkittävästi perinteistä konsulttiyritystä ja sitouttanut henkilöstön kansainvälisen kasvustrategian toteuttamiseen. Hän on esimiestensä, alaistensa ja asiakkaidensa arvostama johtaja, joka panostaa voimakkaasti avoimuuteen ja vuorovaikutukseen. Hänen johtamansa yrityksen taloudellinen tila on erinomainen, tuomariston jäsen, Vuoden nuori johtaja 2008 -projektipäällikkö Kaisa Hernberg toteaa.

– Valinta Vuoden nuoreksi johtajaksi on hienoin mahdollinen tunnustus yrityksessämme toteuttamilleni laajamittaisille toimintakulttuurin ja johtamisjärjestelmän uudistustoimille, Valtter Kari kommentoi.

– Toimiva tiimityö läpi koko organisaation on ollut ehdoton edellytys yrityksemme toiminnan kehittämisessä. Tulemme jatkossakin panostamaan asiakaslähtöisen toiminnan ja henkilökunnan osaamisen edelleen kehittämiseen. Tässä työssä on mukana koko yrityksemme henkilökunta. Työntekijöiden kuunteleminen, heidän osaamiseensa luottaminen ja kiittäminen hyvistä suorituksista ovat ensiarvoisen tärkeitä asiantuntijaorganisaation johtamisen työkaluja, Kari lisää.

Kovatasoisen kilpailun kunniamainonta Strålforsin Tommi Hänniselle.

Tuomaristo päätti jakaa myös kunniamaininnan Strålfors Information Logistics Oy:n toimitusjohtajalle Tommi Hänniselle (36).

– Kilpailu oli kokonaisuudessaan kovatasoinen, ja Tommi Hänninen nousi ehdokkaiden joukosta positiivisesti esiin. Hän on johtanut yritystä kovien haasteiden läpi säilyttäen työyhteisössä hyvän hengen kautta linjan. Hän on myös alaistensa arvostama esimies, joka ymmärtää kommunikoinnin tärkeyden johtamistyössä, Kaisa Hernberg luonnehtii.