Voittajien palkinnot

Vuoden Nuori Johtaja 2017 -kilpailun pääpalkinnon tarjoaa Lean5 Europe Oy

Palkinnon kuvaus:

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun voittaja saa palkinnoksi oman johtajuutensa kehittämiseksi Lean5 Europe Oy:n asiantuntijoiden henkilökohtaista Lean-ajatteluun perustuvaa valmennusta. Lean-johtaminen on ennen kaikkea valmentavaa johtamista, jossa varmistetaan, että työntekijöiden työn tekemisen edellytykset ovat kunnossa ja jossa johdetaan ihmisiä niin, että he muuttavat tekemistään askel askeleelta paremmaksi joka päivä. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja turhista hukkatöistä luopuminen on olennainen osa Lean-ajattelua.

Henkilökohtaisen johtajuusvalmennuksen lisäksi kilpailun voittaja saa oman organisaationsa hyväksi valita räätälöidyn palvelun, mikä pitää sisällään henkilöstön koulutusta ja organisaation prosessien kehittämistä. Tarkemmasta palkinnon sisällöstä sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti.

Lean5 Europe Oy on Lean-valmennustalo, jossa asiantuntijoilla on yli 15 vuoden käytännön kokemus tuottavuuden kehittämisprosesseista usealta toimialalta. Lean5 lähestymistapa on hyvin käytännönläheinen ja toiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakasorganisaation kanssa. Viemme yhdessä kehitetyt toimintamallit käytäntöön ja näin varmistamme organisaation osaamisen kehittymisen sekä tuottavuuden jatkuvan parantamisen.

Lean5