Ilmoita ehdokas

Ehdota Vuoden Nuorta Johtajaa
2018

Kilpailun ehdotusaika on 1.8.-30.9.2018

Ehdota mielestäsi esimerkillistä nuorta johtajaa Vuoden Nuoreksi Johtajaksi 2018! Vuoden Nuori Johtaja 2018 on kuka tahansa alle 40-vuotias johtaja, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti. Lue tarkemmin millaisia johtajia etsimme. Kuka tahansa voi ehdottaa Vuoden Nuorta Johtajaa.

Ilmoita ehdokas

Ehdokas on: (*)
Julkisen puolenYksityisen puolen

Ehdottajantiedot

(*) Pakollinen

 

Rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Nuorkauppakamarit ry, Aleksanterinkatu 17, 00100 HELSINKI, Y-tunnus: 0398767-2

REKISTERIN NIMI

Vuoden Nuori Johtaja kilpailu

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoituksena on kilpailun toteuttaminen. Lomakkeesta saatujen tietojen avulla otetaan yhteys kilpailun voittajaehdokkaisiin ja heitä ehdottaneisiin henkilöihin. Yhteystietoja ei käytetä tämän jälkeen, vaan ne poistetaan, ja kilpailun päätyttyä rekisteri tuhotaan.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: Ehdokkaan nimi, titteli tai rooli, yritys, yhteystiedot sekä sanalliset perustelut ehdotukselle. Ehdottajan nimi, yhteystiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietoja kerätään internet sivuston lomakkeen avulla, niin että Vuoden Nuorta Johtajaa ehdottava henkilö tai ehdokas itse täyttää ehdokkaan tiedot lomakkeelle.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja käsitellään Vuoden Nuori Johtaja tietokannassa ja kilpailupäälliköiden Outlook-sähköpostilla. tiedot kilpailussa hyvin menestyneistä henkilöistä julkaistaan tiedotusvälineissä ja internetissä. Tietoja ei luovuteta muihin tarkoituksiin

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin käyttö on rajoitettu vain rekisterinpitäjälle ja rajatuille henkilöille käyttäjätunnus-salasanayhdistelmällä.

REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1.

HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle tämän selosteen kohdassa 1 mainittuun osoitteeseen. Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää tietojen käsittelyä.