Voittajien palkinnot


Voittajien palkinnot

Kilpailun yhteistyökumppani EY tarjoaa kilpailun TOP10 ehdokkaille Growth Navigator kasvun ajurit session

EY Growth Navigator™

EY on vuosien saatossa työskennellyt kymmenien tuhansien kasvuhakuisten ja kehitysorientoituneiden yritysten kanssa eri puolilla maailmaa. Kokemuksemme ja tutkimusten tuloksena olemme havainneet, että nopeimmin kasvavat ja kehittyvät yritykset järjestävät kyvykkyytensä seitsemän eri kasvuajurin mukaan tukemaan strategiaansa. Olemme kiteyttäneet nämä kasvunajurit EY 7 Drivers of Growth -malliksi. Tämä uniikki viitekehys toimii pohjana interaktiiviselle EY Growth Navigator -sessiolle, joka on fasilitoitu yrityksen oma-analyysi nykytilasta ja 2-3 vuoden tavoitetilasta, reflektoituna meidän ”kasvunajurimallin” avulla. Teknisenä työkaluna toimii iPad ja työtapa on rennon vuorovaikutteinen ja keskusteleva.

 

 

Kilpailun yhteistyökumppani Kasvupolut tarjoaa kilpailun voittajalle Starttipajan

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy valmentaa kasvuhakuisia pk-yrityksiä kasvu- ja kehitysohjelmien avulla. Sadat suomalaiset yritykset ovat kasvattaneet Kasvupolkujen avulla liikevaihtoaan sekä kannattavuuttaan. Tulevaisuuden Kasvupolut lahjoittaa kilpailun voittajalle Starttipajan, jossa kartoitetaan voittajayrityksen kasvun mahdollisuudet sekä esteet. Kartoituksen perusteella löydetään osa-alueet, joihin yrityksen tulee pureutua kannattavan kasvun lisäämiseksi.

 

 

Kilpailun yhteistyökumppani Suomen Ekonomit palkitsee Vuoden Nuori Johtaja 2018-voittajan sekä voittajaehdotuksen tehneen henkilön

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjesto. Suomen Ekonomit palvelevat asiantuntija-, esimies- ja yrittäjäjäseniä kaikissa ekonomiuran käänteissä ja on työmarkkinatoimijana mukana kehittämässä parempaa työelämää ja kestävää johtajuutta. Suomen Ekonomit tarjoaa kilpailun voittajalle sekä voittajaehdotuksen tekijälle palkinnon kirjallisuuspalkinnon muodossa.

 

 

Kilpailun yhteistyökumppani Kultajousi palkitsee Vuoden Nuori Johtaja 2018-voittajan sekä voittajaehdotuksen tehneen henkilön

Kultajousi kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan korujen ja kellojen vähittäiskauppaan keskittyvään konserniin, jolla myymälöitä on yhteensä noin 300. Toimintaperiatteena on, että kaikki myymälät ovat suoraan yrityksen omistuksessa ja jokaisen myymälän toiminnasta ja palvelusta vastaa ammattitaitoinen myymäläpäällikkö. Kultajousi tarjoaa kilpailun voittajalle sekä voittajaehdotuksen tekijälle palkinnon lahjakortin muodossa.

 

 

Kilpailun yhteistyökumppani Scandic palkitsee Vuoden Nuori Johtaja 2018-voittajan sekä voittajaehdotuksen tehneen henkilön

Scandic on pohjoismaiden johtava hotelliketju 70 hotellilla 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic-hotellien lisäksi kansainväliset Hilton-hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard sekä historiallinen hotelli Seurahuone Helsinki. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Pleace To Work-tutkimuksessa. Scandic tarjoaa Vuoden Nuori Johtaja 2018-kilpailun voittajalle sekä voittajaehdotuksen tekijälle lepohetken hotellilahjakortin muodossa.