Ketä haemme

Ketä haemme

Ehdota mielestäsi esimerkillistä nuorta johtajaa Vuoden Nuoreksi Johtajaksi 2019!

Ehdokkaasi voi olla kuka tahansa alle 40-vuotias johtaja, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti sekä kaikkiaan kestävän johtajuuden mukaisesti.

Kriteeristö vahvistuu keväällä 2019, mutta tästä voi napata jo ajatuksia:

Voittajaksi valitaan henkilö, joka johtaa päämäärätietoisesti organisaatiotaan ja kantaa johtajana vastuun sekä asioista että ihmisistä. Hän on esimiestaidoillaan luonut työpaikalleen hyvän ja kannustavan ilmapiirin ja edustaa toiminnallaan hyvää henkilöstöjohtamista. Hän on sinut itsensä kanssa ja osaa mukauttaa vuorovaikutustaan tilanteen mukaan. Arvostamme myös verkostoitumistaitoja.

Hänellä on rohkeutta kohdata haasteet ja omat alaiset sekä olla esimies vaikeissakin tilanteissa. Hänen tekemisensä perustuu tarkoitukseen ja luottamukseen. Hän levittää kulttuuria, jossa epäonnistumisia siedetään ja virheistä opitaan. Hän huolehtii omasta ja työntekijöidensä osaamisista ja niiden ajan tasalla pitämisestä sekä omasta ja työntekijöidensä jaksamisesta. Hän tuo organisaation yhdessä sovitut arvot arkeen ja käytäntöön.

Hän selvittää ennen päättämistä päätöksen vaikutukset ja tekee päätöksiä, jotka mahdollistavat toiminnan jatkuvuuden tulevaisuudessakin. Hän edistää kestävän kehityksen vientiä osaksi organisaation strategiaa sekä toiminnan, tuotteiden ja palvelujen kehittämistä.

Kilpailussa menestyy nuori johtaja, jolla on kunnianhimoisia tavoitteita ja joka pyrkii johtamisellaan muovaamaan tulevaisuutta. Hän toimii tuloksellisesti ja pyrkii luomaan työpaikkoja.

Kuka voi olla ehdokas?

  • Kilpailussa voi olla ehdokkaana mies tai nainen, jonka ikä on 18–40 vuotta. Ehdokas saa täyttää 40 vuotta kilpailuvuonna.
  • Ehdokkaan pitää olla vastuullisissa johtotehtävissä.

Kilpailuun ehdotetuilta henkilöiltä varmistetaan kilpailuorganisaation puolesta haluavatko he olla ehdokkaana kilpailussa. Ehdottajan ei siis tarvitse varmistaa ehdokkaalta, haluaako hän olla mukana kilpailussa.

Ehdotusaika 1.8.-30.9.2019