Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

EXPERIS

EXPERIS Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys.

Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat  tavoitteensa nopeammin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia mm. taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia.

https://www.experis.fi/asiakas/

 

Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Palvelemme asiantuntija-, esimies- ja yrittäjäjäseniämme kaikissa ekonomiuran käänteissä ja olemme työmarkkinatoimijana mukana kehittämässä parempaa työelämää ja kestävää johtajuutta. Meitä on yhteensä yli 50 000, ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

www.ekonomit.fi
www.kestavajohtajuus.fi

 

Lean5 Europe Oy

Lean5 Europe Oy tarjoaa kattavia ja todistetusti toimivia kokonaisratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi, niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.Valmennamme yrityksiä ja organisaatioita ja niissä toimivia ihmisiä toimintamallien jatkuvassa kehittämisessä ja poistamme työstä turhaa hukkaa lisäten kannattavuutta, kilpailukykyä ja työhyvinvointia. Haluamme olla Euroopan paras ja käytännönläheisin Lean-valmennustalo.

http://www.lean5.fi/

 

EY

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.

www.ey.com/fi

 

Hurja Solutions Oy

Hurja on verkkoviestinnän ja ohjelmistokehityksen monipuolinen osaaja. Rakennamme verkkopalveluita, kuten kotisivuja ja verkkokauppoja. Teemme asiakaskohtaisia web-sovelluksia ja mobiiliohjelmointia. Ohjelmistokehitysprojektit sisältävät suunnittelun, toteutuksen, testauksen sekä ylläpidon luotettavilla pilvipalvelimilla. Ylläpidon palvelutaso on skaalattavissa vaatimusten mukaan, kevyestä webhostingista aina laajempien ohjelmistototeutusten tarpeisiin.

https://www.hurja.fi/

 

Messutuloste Rolleri Oy

Olemme ulko- ja sisämainontaan sekä näyttely- ja liiketilagrafiikoihin erikoistunut tulostustalo Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa. Palvelemme asiakkaitamme läpi Suomen. Messutulosteesta voit tilata suuret kuin pienetkin tulosteet kankaalle, paperille, levylle ja tarralle. Ethän unohda laajaa näyttelyteline valikoimaa sekä nopeita toimitusaikojamme. Olemme olleet tekemässä mm. Ärräpäiviä sekä MM-Etkoja Lahden Urheilu- ja Messukeskukseen. Meihin kannattaa olla yhteydessä erityisesti messuihin ja tapahtumiin liittyen.

www.messutuloste.fi

 

Restel Oy on suomalainen hotelli- ja ravintola-alan yritys. Tarjoamme laajalti viihdykettä, hyvää ruokaa, maistuvia juomia ja mukavaa oloa kautta koko Suomen.

www.restel.fi