Päivä Johtajana

Päivä Johtajana

Suomen Nuorkauppakamarit järjestävät jälleen vuonna 2019 Päivä Johtajana – tempauksia ympäri Suomea. Päivä Johtajana – tempauksien tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Päivä Johtajana -tempauksia on järjestetty vuodesta 2013. Tempauksien käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea. Vuosittain tempauksia järjestetään useilla kymmenillä paikkakunnilla. Tempauksien teemaviikkoa vietetään vuonna 2019 viikolla 44 eli 28.10.-1.11.2019.

Tempauksessa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 17-20 -vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi.

Tempauksen tavoitteena on:

  • Tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
  • Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan
  • Innostaa nuoria yritteliäisyyteen

Lisätietoja Päivä Johtajana -tempauksesta ja yhteyden paikkakuntasi tempauksen toteuttajiin saat Vuoden Nuori Johtaja – kilpailun aluekilpailupäälliköiltä ja kansalliselta projektipäälliköltä:

Susanna Issakainen
Puh. 045 316 3103
E-mail. susanna.issakainen@jci.fi

 


Päivä oli ennen kaikkea hauska, erilainen ja ehdottomasti opettavainen. On hienoa, että nuorille järjestetään tällaisia mahdollisuuksia päästä tutustumaan paikallisten yrittäjien arkeen ja työhön.

— Salon Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistuneet nuoret


Erityisesti antia päivästä oli meille johtajille, sillä nuorissa on meidän tulevaisuus ja matkaa heidän kanssaan on hieno kulkea.

— Mikkelin Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistunut johtaja


Nuorkauppakamari tarjosi mahdollisuuden mennä seuraamaan ja oppimaan, miten johtaminen hoituu käytännön tasolla. Itse menin Kankaanpään Seudun päätoimittajan matkaan. Käytin maanantain jonkin ainutlaatuisen parissa. Kannattaa osallistua.

– Opiskelija Kankaanpään Yhteislyseo

 

Päivä Johtajana

Facebookissa

2 months ago

Päivä Johtajana

Päivä Johtajana's cover photo ... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Päivä Johtajana

Yhdessä tekemistä ja toisten kuuntelemista.
Nämä asiat jäivät Teemu Toivoniemelle päällimmäisenä mieleen, kun hän tutustui päivän ajan HalpaHallin varatoimitusjohtajan Ari Isohellan työhön.
- Kaupan ala kiinnostaa minua ja oli mielenkiintoista nähdä, miten hommat pyörivät ylemmässä johtoportaassa, Centria-ammattikorkeakoulussa tradenomiksi opiskeleva Teemu kertoi.
Hän vakuuttui siitä, että nykyinen koulu antaa hyvät valmiudet rakentaa polku kaupanalan johtotehtäviin. Teemu sanoo olevansa kiinnostunut esimerkiksi markkinointipäällikön työstä.
Tutustuminen oli osa Suomen Nuorkauppakamarin valtakunnallista Päivä Johtajana-tempausta. JCI Finland - Suomen Nuorkauppakamarit
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Päivä Johtajana

Timeline PhotosJanitalla alkamassa #päiväjohtajana Tanja Risikon kanssa #chydenius #pohjanmaankauppakamari ... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Päivä Johtajana

Santeri johtajana Poleenissa. ”Mielenkiintoinen kokemus avaa uudenlaista kuvaa Poleenista. Ruokkii samalla mahdollisia tulevaisuuden suunnitelmia. Juuri avattiin Ikäihmisten liikuntaohjaus, maakunnallinen tilaisuus järjestötalolla. Kivaa, osallistujat eripuolilta Etelä-Savoa. 🤗

#päiväjohtajana #ikäinstituutti #poleeni #kulttuuri #jcipieksämäki
... See MoreSee Less

View on Facebook