Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

 

EXPERIS

EXPERIS Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys.

Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat  tavoitteensa nopeammin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia mm. taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia.

https://www.experis.fi/asiakas/

 

Experis_standard_stacked_rgb_300dpi

 

 

FIBS

FIBS on Suomen laajin yritysvastuuverkosto. Autamme yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa tarjoamalla tietoa, työkaluja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit ja työpajat, koulutus- ja kehittämishankkeet sekä tutkimukset, uutiskirjeet ja julkaisut. Monimuotoisuusverkostomme auttaa yrityksiä kehittämään henkilöstön ja asiakkuuksien johtamiskäytäntöjä. FIBS-verkostossa on mukana jo lähes 300 yritystä ja yhteisöä.

www.fibsry.fi

fibs+slogan_rgb_vihrtxt_fi

 

Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Palvelemme asiantuntija-, esimies- ja yrittäjäjäseniämme kaikissa ekonomiuran käänteissä ja olemme työmarkkinatoimijana mukana kehittämässä parempaa työelämää ja kestävää johtajuutta. Meitä on yhteensä yli 50 000, ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

www.ekonomit.fi
www.kestavajohtajuus.fi

suomen_ekonomit_perusversio_varillinen_rgb

 

Lean5 Europe Oy

Lean5 Europe Oy tarjoaa kattavia ja todistetusti toimivia kokonaisratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi, niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.Valmennamme yrityksiä ja organisaatioita ja niissä toimivia ihmisiä toimintamallien jatkuvassa kehittämisessä ja poistamme työstä turhaa hukkaa lisäten kannattavuutta, kilpailukykyä ja työhyvinvointia. Haluamme olla Euroopan paras ja käytännönläheisin Lean-valmennustalo.

http://www.lean5.fi/

Lean5

 

 

 

 

 

 

Messutuloste Rolleri Oy

Olemme ulko- ja sisämainontaan sekä näyttely- ja liiketilagrafiikoihin erikoistunut tulostustalo Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa. Palvelemme asiakkaitamme läpi Suomen. Messutulosteesta voit tilata suuret kuin pienetkin tulosteet kankaalle, paperille, levylle ja tarralle. Ethän unohda laajaa näyttelyteline valikoimaa sekä nopeita toimitusaikojamme. Olemme olleet tekemässä mm. Ärräpäiviä sekä MM-Etkoja Lahden Urheilu- ja Messukeskukseen. Meihin kannattaa olla yhteydessä erityisesti messuihin ja tapahtumiin liittyen.

www.messutuloste.fi

rolleri_logo_2013_140x60px