TOP5 2019
Vuoden Nuori Johtaja

Kilpailun vuoden 2019 TOP5, sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä.

Mikael da Costa, CEO, Interactive Ads AI Oy (Leadoo) (syntymävuosi 1990)
Mikael on intohimoinen startup yrittäjä ja esimerkillä johtamisen puolestapuhuja. Hän on johtanut yhtiönsä Leadoon 12 kuukaudessa nollasta 39 henkilöön sekä kerännyt yhtiölleen 3 miljoonan euron rahoituksen. Leadoolla on nyt toimistot Helsingissä, Tukholmassa ja Lontoossa. Leadoo on valittu arvostetussa Global Startup Awardseissa 5 finalistin joukkoon.
 
 
Tom Efrati, toimitusjohtaja, Myyntimaatio Oy (s. 1998)
Tom Efrati on 21-vuotias digimarkkinointiyritys Myyntimaation toimitusjohtaja. Tomin johdossa Myyntimaatio on kasvanut vuoden aikana yli 20-henkiseksi tiimiksi, joka palvelee nimekkäitä yritys- ja yhdistysasiakkaita. Tomin missio on jokaisen ihmisen potentiaalin löytäminen ja sen hyödyntäminen. Israelissa syntynyt kaksoiskansalainen haluaa antaa muille saman mahdollisuuden kehittyä kuin hänellä on ollut. Tomin työhaastatteluissa ei heti ensimmäisenä kysytä todistuksia – kaikkein pisimmälle pääsee kun osoittaa intohimoa omaa tekemistä kohtaan. Tämä johtaja kannustaa muita nuoria innovoimaan ja miettimään laatikon ulkopuolelta.
 
Sari Nevanlinna, matkustajaliikenteen liiketoimintajohtaja ja johtoryhmän jäsen, Helsingin satama Oy (s. 1981)
Sari Nevanlinna on liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisen ammattilainen ja hän on erikoistunut isojen muutosten läpivientiin. Nevanlinna on huipputiimien kanssa tehnyt mm. pörssiyhtiöiden strategiatyötä, rakentanut menestyksekkäästi kasvua palveluliiketoiminnoissa ja luonut monia uusia liiketoimintakonsepteja.
 
 
Anni Puhakka, K-ruokakauppias, Sprattus Oy (s. 1981)
Anni Puhakka, k-kauppias, johtaa yksin kolmea k-markettia Turussa työllistäen 18 työntekijää. Anni on luotsannut kauppansa organisaatiomuutoksen kautta hyvin jäykän mallin kaupoista toimiviksi tiimityöskentelypaikoiksi, jossa opetetaan jatkuvasti kaupan alan opiskelijoita ja työllistetään osatyökykyisiä.
 
Matti Rautkivi, Johtaja, Strategia & Liiketoiminnan kehitys, Wärtsilä Oyj (s. 1982)
”Nostan tähän pari kommenttia, jotka tiimiläiseni ovat minusta sanoneet. Parempi kun ihmiset, joita olen saanut johtaa kertovat minusta.
”Yllätyn aina uudestaan mitä kaikkea Matti osaa ja millä palolla hän saa ihmiset mukaan toimintaan. Matin kanssa tilanteet kääntyvät valoisaksi ja ympärillä on iloa”
Thought leader. Loud and visible. Does business with a big heart and will change the world””

 

Lisätiedot:
Susanna Issakainen
kansallinen kilpailupäällikkö
susanna.issakainen@jci.fi
p. 045 316 3103