Yhteistyökumppanit

EXPERIS

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys.

Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat  tavoitteensa nopeammin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia mm. taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia.

https://www.experis.fi/asiakas/

 

Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer ry on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Palvelemme asiantuntija-, esimies- ja yrittäjäjäseniämme kaikissa ekonomiuran käänteissä ja olemme työmarkkinatoimijana mukana kehittämässä parempaa työelämää ja kestävää johtajuutta. Meitä on yhteensä yli 50 000, ja olemme Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

www.ekonomit.fi

 

EY

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.

www.ey.com/fi

Rastor Oy

Rastor valmentaa ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Rastorin valtakunnallisesti tarjolla olevat johtamis- ja esimieskoulutukset ovat käytännönläheisiä, joustavia ja räätälöitäviä. Yksilölliset ohjelmat suunnitellaan aina opiskelijan ja hänen organisaationsa nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Kaiken perustana on henkilökohtainen suunnitelma opiskeluun, jolla varmistetaan juuri oikean tason koulutus, monimuotoinen opiskelupolku ja tarvittaessa sopiva tutkinto esim. JET – johtamisen erikoisammattitutkinto.

www.rastor.fi/

 

 

 

 

Juuriharja on yhteistyökyvykkyyden ja eettisen johtamisen kehittämiseen keskittynyt valmennusyritys. Haastamme organisaatioiden jäsenet ottamaan henkilökohtaisesti vastuuta onnistumisesta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä ja huomioimaan päätöstensä seuraukset eri näkökulmista. Tavoitteenamme on asiakasyritystemme tuottavuuden ja hyvinvoinnin samanaikainen kasvu.

www.juuriharja.fi

 

 

 

Scandichotels.fi

 

Hurja Solutions Oy

Hurja on verkkoviestinnän ja ohjelmistokehityksen monipuolinen osaaja. Rakennamme verkkopalveluita, kuten kotisivuja ja verkkokauppoja. Teemme asiakaskohtaisia web-sovelluksia ja mobiiliohjelmointia. Ohjelmistokehitysprojektit sisältävät suunnittelun, toteutuksen, testauksen sekä ylläpidon luotettavilla pilvipalvelimilla. Ylläpidon palvelutaso on skaalattavissa vaatimusten mukaan, kevyestä webhostingista aina laajempien ohjelmistototeutusten tarpeisiin.

www.hurja.fi/

 

Messutuloste Rolleri Oy

Olemme ulko- ja sisämainontaan sekä näyttely- ja liiketilagrafiikoihin erikoistunut tulostustalo Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa. Palvelemme asiakkaitamme läpi Suomen. Messutulosteesta voit tilata suuret kuin pienetkin tulosteet kankaalle, paperille, levylle ja tarralle. Ethän unohda laajaa näyttelyteline valikoimaa sekä nopeita toimitusaikojamme. Olemme olleet tekemässä mm. Ärräpäiviä sekä MM-Etkoja Lahden Urheilu- ja Messukeskukseen. Meihin kannattaa olla yhteydessä erityisesti messuihin ja tapahtumiin liittyen.

www.messutuloste.fi