Nuorten johtajien ilta keskiviikkona 24.11.

Nuorkauppakamarit järjestävät Nuorten johtajien illan keskiviikkona 24.11. klo 17.30 Azets:lla. Illan aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja teemasta sekä keskustellaan tämän päivän ja huomisen johtajuudesta. Ilta huipentuu Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun voittajan palkitsemiseen. Palkitsemisen jälkeen päästään verkostoitumaan, kun ilta jatkuu cocktailtilaisuuden merkeissä. Tarjolla kuohuvaa, pientä purtavaa ja ennen kaikkea uusia tuttavuuksia.

Tilaisuus on avoinna kaikille nuorkauppakamarin jäsenille, koejäsenille, kunniajäsenille ja senaattoreille.
Ilmoittaudu mukaan seuraavasta linkistä: https://www.lyyti.in/Nuorten_johtajien_ilta_5127

Aika: keskiviikkona klo 17.30-20.00
Paikka: Azets-talo, Elielinaukio 5 B, Helsinki

Lisätietoa tapahtumasta ja illan puhujista tulossa pian! Tule mukaan verkostoitumaan ja viihtymään!

@nuorijohtaja @jcifinland