Voittajien palkinnot

Kilpailun yhteistyökumppani Juuriharja Consulting Group Oy tarjoaa kilpailun voittajalle viiden kerran coaching -prosessin

Juuriharja on yhteistyökyvykkyyden ja eettisen johtamisen kehittämiseen keskittynyt valmennusyritys. Haastamme organisaatioiden jäsenet ottamaan henkilökohtaisesti vastuuta onnistumisesta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä ja huomioimaan päätöstensä seuraukset eri näkökulmista. Tavoitteenamme on asiakasyritystemme tuottavuuden ja hyvinvoinnin samanaikainen kasvu.

Juuriharja tarjoaa myös kilpailun viidelle kärkiehdokkaalle Leadership EDGE 360 -arvioinnin ja tunnin palautekeskustelun.

 

 

 

Rastor, kumppanimme, tarjoaa palkinnoksi  ”työelämän personal trainerin” palveluja!

Rastor palkitsee Vuoden Nuori Johtaja 2019 kilpailun kärkiviisikkoon sijoittuneet johtajat henkilökohtaisella coachingilla (sis. 2h coachingia). Coachingin ytimessä on arvostava ja kannustava vuorovaikutus, jossa keskitytään valmennettavan tavoitteisiin sekä kokonaisvaltaiseen kasvuun ja kehitykseen. Menestystä kilpailuun kaikille johtajille!”

 

Kumppanimme EY tarjoaa Growth Navigator -session voittajalle!

”EY on vuosien saatossa työskennellyt kymmenien tuhansien kasvuhakuisten yritysten kanssa eri puolilla maailmaa. Kokemuksemme ja tutkimusten tuloksena olemme havainneet, että nopeimmin kasvavat yritykset järjestävät kyvykkyytensä seitsemän eri kasvuajurin mukaan tukemaan kasvustrategiaansa. Olemme kiteyttäneet nämä kasvunajurit EY 7 Drivers of Growth -malliksi. Tämä uniikki viitekehys toimii pohjana interaktiiviselle EY Growth Navigator -sessiolle, joka on fasilitoitu yrityksen oma-analyysi nykytilasta ja 2-3 vuoden tavoitetilasta, reflektoituna meidän ”kasvunajurimallin” avulla. Työkaluna toimii iPad ja työtapa on rennon interaktiivinen.”

 

Yhteistyökumppanimme Ekonomit tarjoaa voittajalle ja voittajaehdotuksen tehneelle voittajakirjan!

 

Kilpailun yhteistyökumppani Kultajousi tarjoaa lahjakortit voittajalle ja voittajaehdotuksen tehneelle henkilölle!