Päivä Johtajana

Päivä Johtajana

Suomen Nuorkauppakamarit järjestävät jälleen vuonna 2019 Päivä Johtajana – tempauksia ympäri Suomea. Päivä Johtajana – tempauksien tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Päivä Johtajana -tempauksia on järjestetty vuodesta 2013. Tempauksien käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea. Vuosittain tempauksia järjestetään useilla kymmenillä paikkakunnilla. Tempauksien teemaviikkoa vietetään vuonna 2019 viikolla 44 eli 28.10.-1.11.2019.

Tempauksessa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 17-20 -vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi.

Tempauksen tavoitteena on:

  • Tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
  • Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan
  • Innostaa nuoria yritteliäisyyteen

Lisätietoja Päivä Johtajana -tempauksesta ja yhteyden paikkakuntasi tempauksen toteuttajiin saat Vuoden Nuori Johtaja – kilpailun aluekilpailupäälliköiltä ja kansalliselta projektipäälliköltä:

Susanna Issakainen
Puh. 045 316 3103
E-mail. susanna.issakainen@jci.fi

 


Päivä oli ennen kaikkea hauska, erilainen ja ehdottomasti opettavainen. On hienoa, että nuorille järjestetään tällaisia mahdollisuuksia päästä tutustumaan paikallisten yrittäjien arkeen ja työhön.

— Salon Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistuneet nuoret


Erityisesti antia päivästä oli meille johtajille, sillä nuorissa on meidän tulevaisuus ja matkaa heidän kanssaan on hieno kulkea.

— Mikkelin Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistunut johtaja


Nuorkauppakamari tarjosi mahdollisuuden mennä seuraamaan ja oppimaan, miten johtaminen hoituu käytännön tasolla. Itse menin Kankaanpään Seudun päätoimittajan matkaan. Käytin maanantain jonkin ainutlaatuisen parissa. Kannattaa osallistua.

– Opiskelija Kankaanpään Yhteislyseo

 

Päivä Johtajana

Facebookissa

1 month ago

Päivä Johtajana

Tästä Salon ajatukset Päivä Johtajana -tempaukseen! #päiväjohtajana ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Päivä Johtajana

✨Päivä Johtajana-tempaus toteutetaan myös Kymenlaaksossa. Nuoria houkutellaan mukaan muunmuuassa kouluvierailujen ja uratarinoiden avulla✨ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Päivä Johtajana

Elokuu lähestyy loppuaan ja sehän tarkoittaa, että vuoden 2019 Päivä Johtajana-tempausviikkoon on enää pari kuukautta aikaa.

B-alueella tempausta ollaan toteuttamassa useassa kamarissa huikealla energialla 💪🏼
Kuvassa on Lahden Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana tempauksen projektipäällikkö, Henri Kosunen. Hän oli elokuun alussa vetämässä infoa Koulutuskeskus Salpauksella noin 500 opiskelijalle.

#päiväjohtajana #jcialueb #beenkipinä #jcilahti
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Päivä Johtajana

Kymenlaaksossa tapahtuu!✨Hei johtaja, päällikkö tai yrittäjä!✨

Kouvolassa ja Iitissä järjestetään ke 30.10. Päivä johtajana -tempaus, jolloin 17-24-vuotiaat nuoret jalkautuvat eri organisaatioihin seuraamaan johtajien ja yrittäjien tavallista työpäivää.

Mukana on jo yrittäjiä ja johtajia eri aloilta. Tule sinäkin mukaan ja ilmoittaudu mukaan täällä👇:
bit.ly/33Zc8Yl
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Päivä Johtajana

Päivä Johtajana ... See MoreSee Less

View on Facebook