Päivä Johtajana

Päivä Johtajana

Suomen Nuorkauppakamarit järjestävät Päivä Johtajana – tempauksia ympäri Suomea. Päivä Johtajana – tempauksien tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Päivä Johtajana -tempauksia on järjestetty vuodesta 2013. Tempauksien käytännön järjestelyistä vastaavat paikalliset nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea. Vuosittain tempauksia järjestetään useilla kymmenillä paikkakunnilla. Tempauksien teemaviikkoa vietetään viikolla 44, mutta niitä voi järjestää myös muuna ajankohtana.

Tempauksessa yritysten ja muiden organisaatioiden johtajat ottavat yhden tai useamman 17-20 -vuotiaan nuoren tutustumaan työtehtäviinsä työpäivän ajaksi.

Tempauksen tavoitteena on:

  • Tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
  • Tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä
  • Antaa vinkkejä ja tukea nuoren tulevaisuuspohdintaa
  • Vahvistaa nuorten kiinnostusta yrityksen/organisaation toimialaan
  • Innostaa nuoria yritteliäisyyteen

Lisätietoja Päivä Johtajana -tempauksesta ja yhteyden paikkakuntasi tempauksen toteuttajiin saat Vuoden Nuori Johtaja – kilpailun aluekilpailupäälliköiltä ja kansalliselta projektipäälliköltä, joiden yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

 


Päivä oli ennen kaikkea hauska, erilainen ja ehdottomasti opettavainen. On hienoa, että nuorille järjestetään tällaisia mahdollisuuksia päästä tutustumaan paikallisten yrittäjien arkeen ja työhön.

— Salon Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistuneet nuoret


Erityisesti antia päivästä oli meille johtajille, sillä nuorissa on meidän tulevaisuus ja matkaa heidän kanssaan on hieno kulkea.

— Mikkelin Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana -tempaukseen osallistunut johtaja


Nuorkauppakamari tarjosi mahdollisuuden mennä seuraamaan ja oppimaan, miten johtaminen hoituu käytännön tasolla. Itse menin Kankaanpään Seudun päätoimittajan matkaan. Käytin maanantain jonkin ainutlaatuisen parissa. Kannattaa osallistua.

– Opiskelija Kankaanpään Yhteislyseo

 

Päivä Johtajana

Facebookissa

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

7 months ago

Päivä Johtajana

Aikuiskoulutus Taitajan kehitysjohtajan Tuija Arolan matkassa oli tänään kaksi nuorta.

Tuijan, Paulan ja Lauran ohjelmassa oli mm. pedagoginen pyrähdys ensiapukurssille 🏥. Paula ja Laura saivat arvioida EA-kouluttajan opetusmenetelmiä sekä koulutusta yleensä. Lisäksi Paula ja Laura osallistuivat kansainvälisten asioiden käsittelyyn ja tutustuivat Taitajan toimintaan.
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

Päivä Johtajana

Lahden Päivä Johtajana-tempauksen aikana Santeri pääsi varsin komeisiin puitteisiin. Varmasti ikimuistoinen päivä! #päiväjohtajana #lahdennuorkauppakamari #AdproSanterin Päivä Johtajana-spesiaali oli asiakastapaaminen Pasin mukana EVJEK Oy:n liikkuvassa toimitilassa, innovatiivisen yrittäjän (Sami Pesonen) kanssa. Siellä oli lounassalaatit katettuna ja näyttöön viritettynä asianmukaiset nettisivut. Kiitos 😁👍
#paivajohtajana #lahdennuorkauppakamari #salpaus #snkk #adpro
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Päivä Johtajana

Mikkelissä otettiin varaslähtö Päivä Johtajana-tempaukseen kun Etelä-Savon ammattiopiston nuoret pääsivät keskiviikkona 16.10. seuraamaan johtajien arkea. Mukana oli yhteensä 10 johtajaa ja nuorta. Nuoret pääsivät mm. Osuuskauppa Suur-Savon autokaupan toimialajohtajan sekä S-marketpäällikön luokse, tutustumaan viestinnän ammattilaisen & yksinyrittäjän työnkuvaan, siivousalan yrittäjän arkeen, viettämään päivän kiinteistövälittäjän kanssa sekä Juvan kunnanjohtajan luokse. Upeaa heittäytymistä sekä nuorilta että johtajilta! Toinen osa tempauksesta toteutetaan Mikkelissä 4.11. ja tuolloin vuorossa ovat Mikkelin lukion oppilaat.

#päiväjohtajanamikkeli #jcimikkeli #yeseteläsavo #eteläsavonkauppakamari
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Päivä Johtajana

Tästä Salon ajatukset Päivä Johtajana -tempaukseen! #päiväjohtajana ... See MoreSee Less

View on Facebook