Tulevaisuuden työelämätaidot ja eettisyys kärkinä Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa

”Mikään ei ole parempi palaute nuorelle johtajalle kuin että joku näkee hänessä niin paljon potentiaalia ja mahdollisuutta, että ehdottaa mukaan tällaiseen. Ja toisaalta, mukaan lähteminen kisaan johtajana on aika hyvä merkki siitä, että on halua ja nöyryyttä kasvaa ja oppia itsestään.” – Pekka Mattila, kilpailun suojelija

Vuonna 2019 kilpailussa korostuvat tulevaisuus ja vastuullisuus. Tuomaristo vahvisti kriteerit, jotka perustuvat ManpowerGroupin teettämään tutkimukseen tulevaisuuden työelämätaidoista: vaativa ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu, luovuus, ihmisten johtaminen, koordinointi, tunneäly, arvostelu- ja päätöksentekokyky, palveluhenkisyys, neuvottelutaidot sekä kognitiivinen joustavuus. Lisäksi kriteereihin mukaan otettiin eettisyys, johon liittyvät asiat ovat tällä hetkellä vahvasti tapetilla.

Kilpailuun osallistuminen itsessään kehittää mukaan päässeitä johtajia, tämän lisäksi palkinnot ovat loistavat: coachingia voittajalle ja kärkiviisikolle, kasvun ajurien sparrausta voittajalle, eettisen johtajuuden arviointia kärkiviisikolle sekä kirjallisuutta ja lahjakortteja.

>> Ehdotuksia Vuoden Nuoreksi Johtajaksi voi tehdä 30.9. saakka osoitteessa www.nuorijohtaja.fi

>> Vuoden Nuori Johtaja palkitaan tiistaina 26.11. EY:llä Helsingissä olevassa avoimessa tilaisuudessa