Ehdotusaika on päättynyt ja tuomarointi on käynnissä!

Terveisiä kansalliselta kilpailupäälliköltä 2.10.2019

Kiitos kaikille ehdottajille, ehdotusaika on nyt päättynyt!

Seuraavana siirrymme tuomarointiin, jonka pohjana on kriteeristömme, jonka tuomaristomme on vahvistanut.

TOP10 ehdokkaat tiedetään lokakuun puolivälissä, ja heille esitetään kriteereihin pohjautuvia lisäkysymyksiä. Tuomaristo tekee näiden arviointien perusteella valinnan finalistiviisikosta, joka pääsee videohaastattelukierrokselle ja referenssitarkistukseen! Yhteistyökumppanimme Experis toimii asiantuntijana tässä vaiheessa.

TOP 5 saa jo palkintoja: Rastorin coachingin sekä Juuriharja Consulting Groupin Leadership EDGE -arvioinnin ja kevyen purun!

Voittaja valitaan tuomariston toimesta marraskuussa. Voittaja palkitaan EY:n tarjoamassa palkitsemistilaisuudessa tiistaina 26.11.2019. Tilaisuudessa on myös tiukkaa asiaa johtajuudesta: tuomaristomme laittaa itsensä likoon! 

Voittajalle palkintona tulee lahjakortti Kultajouselta, Ekonomien kirjallisuuspalkinto, Juuriharjan coaching-prosessi (5 kertaa) sekä EY:n Growth Navigator -valmennus.

Melkoisen hieno kilpailu tämä, tiukkaa arviointia edessä: ehdokasjoukko on upea! Kiitos myös jo tässä vaiheessa aluekilpailupäälliköillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka mahdollistavat tämän esimerkillisen johtajuuden esiinmarssin.

 

Syysterveisin Suski, kansallinen kilpailupäällikkö