Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun finalistit 2021

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun finalistit on nyt valittu ja julkistettu. Kilpailussa jatkaa neljä upeaa nuorta johtajaa.

Finalisteja yhdistää rohkea ja uudistava, jopa visionäärinen, asenne. He ovat kehittäneet johtajina ennakkoluulottomasti yritystensä toimintaa ja panostavat erityisesti ihmisten johtamiseen ja työhyvinvointiin.

Ehdokkaat ovat:
Aleksi Harju, 39, toimitusjohtaja, Suomen Imurikeskus Oy, Pomarkku
Aleksi Harju laati ja otti käyttöön sertifioidun johtamisjärjestelmän, joka on lisännyt taloudellista vakautta ja parantanut toimitusvarmuutta. Yrityksen tulos on hänen aikanaan jopa kaksinkertaistunut.

Joel Sunabacka, 33, pankinjohtaja, Ålandsbanken Åbo Abp (Vaasa ja Oulu), Vaasa
Joel Sunabacka on onnistunut muuttamaan kuuden hengen palvelukonttorin yli kahdenkymmenen hengen myyntiorganisaatioksi, ja samalla näyttänyt esimerkkiä koko pörssinoteeratulle pankkikonsernille.

Anu Ubaud, 39, Helsingin Sanomien päätoimittaja, mediakonserni Sanomat, Espoo
Anu Ubaud laittoi alulle Helsingin Sanomien alabrändin, Lasten uutisten, uudistuksen. Uudistus oli niin onnistunut, että juurrutti paikkansa kokeilusta pysyväksi.

Sanni Kaikkonen, 37, toimitusjohtaja, Sunnyone Promotions Oy perustaja, emoyhtiö Harva Marketing osakas, Helsinki
Sanni Kaikkonen vei yrityksensä koronavaikeuksista huolimatta takaisin kasvun tielle tekemällä yrityskaupat. Kauppoja voidaan pitää tällaisena aikana suorastaan ennenkuulumattomina pk-yritykselle, joka saa elantonsa perinteisistä tapahtumista ja kohtaamisista.

Voittaja julkaistaan keskiviikkona 24.11.2021 Helsingissä klo 17 Nuorten johtajien ilta -tapahtumassa.

VNJ finalistit 2021
VNJ finalistit 2021