Tuomaristoesittely: Katri Kanerva arvostaa tiukkaa asiajohtajuutta ja tunneälyä

Katri Kanerva
Katri Kanerva, Rastor-instituutti

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun voittajan valinnassa tuomaristo on tärkeässä roolissa. Rastor-instituutti on ollut useita vuosia kilpailun kumppani ja tänä vuonna tuomaristossa istuu toista vuottaan Rastor-instituutin liiketoimintapäällikkö Katri Kanerva.

Työssään Katri kohtaa nuoria ja kokeneempiakin johtajia lähes päivittäin: hänen vastuualueellaan Rastor-instituutissa ovat johtamisen ja esimiestyön koulutusten toteutukset pääkaupunkiseudulla.

– Ennen siirtymistä koulutusalalle ehdin kerryttää parinkymmenen vuoden ajan kokemusta operatiivisen keski- ja ylimmän johdon tehtävissä pääosin ict-alalla erikokoisissa organisaatioissa, startupista pörssiyhtiöön. Koulutustaustaltani olen kauppatieteiden maisteri.

– Johtamisessa ja johtajissa arvostan tiukan asiajohtajuuden rinnalla tunneälyä ja herkkyyttä ihmisten suhteen. Hyvä johtaja tuntee lukunsa ja niiden taustat, mutta hänellä on myös inhimillinen ote, tilannetajua ja empatiakykyä sekä innovatiivinen, raikas ja eteenpäin vievä asenne. Hyvä johtaja myös tiedostaa, ettei ole koskaan valmis ja tunnistaa itsensä jatkuvan kehittäminen olevan yksi avain menestykseen, Katri toteaa.

– Poikkeuksellisen ajan ja maailmantilanteen saattelemana on erityisen hienoa päästä tutustumaan suomalaisten nuorten johtajien tarinoihin ja olla mukana luomassa positiivista mieltä ja uskoa tulevaan!

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. www.rastorinst.fi